Bicskakulcs


Keresés pontosítása

Praktikus bicskakulcs ház és előnyei

Bicskakulcs ház vásárlás és tapasztalatok a használatáról

Akiknek bicskakulcsa van, az már hozzászokott a laza eleganciához. Az autó leállítása után, a kiszállást követően egy könnyed mozdulattal vághatja zsebre az autója kulcsát azzal a hatalmas nyugalommal, hogy sem a nadrág-, sem az ingzsebét nem szakítja el a kulcs profilja.

Mi az a bicskakulcs?

Ahogy a neve is utal rá, teljesen olyan, mint egy automata vagy rugós bicska. Egy gombnyomásra ugrik ki és vissza a kulcsházból a kulcsprofil és lesz láthatatlan. Csak a műanyag kulcsház látható.

Aki ismeri, az szereti és használja. Aki a régi típusú kulcsok mellett teszi le voksát, az általában még nem tapasztalta meg az előnyeit, vagy csak nem ismeri. Pedig az átalakítás nem nehéz, hiszen a bicskakulcs ház univerzális, csupán a kulcsszárnak kell eredetinek lennie. A távirányító általi nyitás és zárás nagyon kényelmes ezen kulcsházak esetében. A webáruház segít megtalálni a megfelelő házat Önnek!

Félelmek és igazságok, ismerjük meg, a bicskakulcs előnyeit és hátrányait!

 

PRO 

  • praktikus – könnyű tárolni a zsebben, a kulcsprofil, a kulcsházba van illesztve. Nem zavar ülés közben, munka közben, egy kisebb zsebben is elfér, nem áll ki belőle a kulcsprofil.
  • kényelmes – nem akad be semmiben, nem szúr-, és nem szakítja el a nadrágot, inget
  • egy gombnyomásra történik minden beszálláskor és kiszálláskor is: kiold a központi zár, a riasztó, és az immobiliser is engedélyezi a motor beindítását.
  • Az autó feltörését, ellopását is megakadályozza, ellentétben a régebbi típusú kulcsokhoz tartozó autóknál. A bicskakulcs zárja biztonságos.

 

KONTRA:

Hátrányai és problémái között azok az alkatrészek szerepelnek természetesen, amelyek folyamatos igénybevételnek vannak kitéve:

  • a bicskakulcs legnagyobb hátránya, a folyamatos használat miatt kialakuló, nyomógomb kopása, vagy kilyukadása.
  • a gombok melletti forgószerkezet is gyengülhet a sok használatot követően
  • a kulcsprofil is kitörhet a kulcsházból.

Ezek pótlásában viszont, tudunk segíteni, a bicskakulcsház kínálatunk segítségével. A bicskakulcs javítás más dolog, itt a nyomógomb csere jöhet szóba. A választható kulcs házak kiváló minőségű után-gyártott termékek, de nincsenek feltüntetett márkaemblémák és logók rajtuk, mivel azok az adott márka tulajdona.

 

Bicskakulcs másolás - Félelmek és cáfolatok

Általában azok, akik tartózkodnak tőle, attól félnek, hogy későbbiekben, a kulcs tollát, a kulcsprofilt, majd nehéz lesz másolni.

Ez a félelem teljesen alaptalan: a kulcsházból, a kulcsprofil, egy speciális eszköz segítségével nagyon könnyedén, egy mozdulattal kivehető: a nyitott kulcs tövénél, van egy kis stift. Ezt, ezzel az egyszerű kis eszközzel, kiütünk és kezdődhet is a kulcsprofil másolás. Majd ugyanezzel az egyszerű mozdulattal visszahelyezzük a kulcstollat, a helyére, a kis stiftet pedig visszaütjük.

Ha magát a kulcsházat is szükséges cserélni, akkor az eredeti kulcsház szétszedését követően, amely szintén nem bonyolult folyamat -, az új házba helyezhető a benne lévő elem, elektronika, más típusú bicskakulcsoknál az immobiliser chip, az üvegkapszulával.

Elmondhatjuk, hogy egy praktikus bicskakulcs a mindennapi rohanásban, a kocsiba ki-be szálláskor, összehasonlíthatatlan kényelmet nyújt, a régebbi típusú kulcsokkal szemben. Az sem mindegy, hogy bizonyos ünnepek alkalmával, találkozókon, rendezvényeken hogyan jelenünk meg, autónkhoz milyen kiegészítő tartozik. Finoman támogatja eleganciánkat, függetlenül attól, hogy milyen márkájú autóhoz tartozik: Suzuki, BMW, Volkswagen, Chrysler, Dacia, Mini, Mitsubishi, Lexus Nissan Opel és sorolhatnánk.

Partneroldalaink
Barion fizetés