Komplett kulcs, elektronika


Keresés pontosítása

Komplett kulcs elektronika

Milyen kényelmes is távirányítóval nyitni a kocsiajtót… Erre persze csak akkor döbbenünk rá igazán, amikor valamiért nem tudjuk használni, mert nem működik és kulccsal, manuálisan kell kinyitni és bezárni az ajtókat.

Ha komplett kulcs elektronikára van szüksége, az autókulcs webáruház segít megoldani a problémát! Az autókulcs elektronika olykor meghibásodhat, az új  immobiliser vagy transponder chip egy csapásra megoldhatja a kényelmetlenségeket . De miért bajlódjon az alkatrészekkel és azok beszerelésével, ha komplett autókulcsot is vásárolhat kínálatunkból!

Ha az autó távirányító házon a műanyag gombok épek, akkor érdemes lehet megjavítani a távirányítót. Azzal azonban nem árt számolni, ha ezt az utat választjuk, akkor az eltarthat egy ideig. Olykor mégis a rövidebb út tényleg gyorsabb, vagyis kompletten megvásárolhatjuk az új kulcsot mindennel együtt, amire szükség van! Egyébként különböző távirányító alkatrészek, gumigombok, mikrokapcsolók és minden egyéb termék külön is kapható nálunk bicskakulcshoz és szimpla kulcsházakhoz egyaránt.

A 2 vagy 3 gombos kulcsházakat több autó márkához és típushoz meg tudja vásárolni nálunk, hiszen igyekszünk minden igénynek eleget tenni. A fenti márka kategóriák által egy kattintás és felsorakoznak termékeink. Ezek utángyártott termékek, tehát logót és márkajelzést nem tartalmaznak.

Partneroldalaink
Barion fizetés