Kulcsház


Keresés pontosítása

Kulcsház minden autómárkához, óriási választékban, kiegészítőkkel!

Ha autó kulcsház vásárlás előtt áll, akkor a legjobb helyen jár! Webáruházunkban szinte minden márkához kínálunk kulcsházakat, az Alfa Romeo választékától, az Audi, BMW, Ford autómárkán át, a Volkswagen és Volvo kulcsház kínálatáig, több mint ezer féle típusban és változatban.

Ha elrepedt a gyári kulcsház, vagy kitört a kulcsprofil, megsérültek a nyomógombok, esetleg egyszerűen csak elhasználódott-, megkopott a meglévő kulcsház, akkor pár kattintás, és már talán holnaptól használhatja a webáruházunkból megrendelt új kulcsházat.

Miben tudunk segíteni az Ön számára?

Webáruházunkban, kényelmesen, pillanatok alatt kiválaszthatja saját autójának márkáját, majd erre rákattintva, a kulcsházak modelljét is, a kulcsok alkatrészeit. Kínálatunkban megtalálható a bedugós-, a két-, vagy több gombos, távirányítós, vagy bicskakulcs modellek széles választéka.

A webáruházban található modellek nem tartalmaznak elektronikát, immobiliser chipet, elemet. Továbbá nem található rajtuk logó-, és márkajelzés sem. 

A webáruházban kínált kulcsháza után gyártott termékek. Általában mindegyikhez rendelhető gombelem, mikrokapcsoló, és kulcstartó, egyes modellekhez szilikontok is.

Kulcsház rendelése - az elengedhetetlen pótkulcs miatt

Amennyiben pótkulcsot szeretne a meglévő kulcsa mellé, és azért keres ehhez megfelelő kulcsházat, akkor érdemes ügyelni arra is, hogy az autókulcs másolás során, a gyári funkciók közül van olyan, ami nem másolható. 

Mindig másolható a kulcsprofil, az immobilizer (egyes típusai nem). A távirányítót illeszteni-, az immobilizert „tanítani” kell, az autóhoz.

Webáruházunkban nemcsak a választott kulcsház rendelhető meg, hanem egyéb szükséges kiegészítők is, mint mikrokapcsoló, szilikontok, elem, kulcsmaró, kulcsmásoló gépek, szerszámok, marószárak, transponder chip, stb.

Kulcsház, autómárka szerint…

Partneroldalaink
Barion fizetés