Kulcsház


Keresés pontosítása

Kulcsház minden autómárkához, kulcsházak óriási választékban, kiegészítőkkel!

Kulcsházak autómárka alapján, kulcsház rendelés

Ha autó kulcsház vásárlás előtt áll, akkor a legjobb helyen jár! Webáruházunkban szinte minden márkához kínálunk kulcsházakat, az Alfa Romeo választékától, az Audi, BMW, Ford autómárkán át, a Volkswagen és Volvo kulcsház kínálatáig, több mint ezer féle típusban és változatban.

Ha elrepedt a gyári kulcsház, vagy kitört a kulcsprofil, megsérültek a nyomógombok, esetleg egyszerűen csak elhasználódott-, megkopott a meglévő kulcsház, akkor pár kattintás, és már talán holnaptól használhatja a webáruházunkból megrendelt új kulcsházat.

Miben tudunk segíteni az Ön számára?

Webáruházunkban, kényelmesen, pillanatok alatt kiválaszthatja saját autójának márkáját, majd erre rákattintva, a kulcsházak modelljét is, a kulcsok alkatrészeit. Kínálatunkban megtalálható a bedugós-, a két-, vagy több gombos, távirányítós, vagy bicskakulcs modellek széles választéka.

A webáruházban kínált kulcsházakról tudni kell, hogy után gyártott termékek. Általában mindegyikhez rendelhető gombelem, mikrokapcsoló, és kulcstartó, egyes modellekhez szilikontok is.

Pótkulcs kellene?

Amennyiben pótkulcsot szeretne a meglévő kulcsa mellé, és azért keres ehhez megfelelő kulcsházat, akkor érdemes ügyelni arra is, hogy az autókulcs másolás során, a gyári funkciók közül van olyan, ami nem másolható.Mindig másolható a kulcsprofil, az immobilizer (egyes típusai nem). A távirányítót illeszteni-, az immobilizert „tanítani” kell, az autóhoz.Webáruházunkban nemcsak a választott kulcsház rendelhető meg, hanem egyéb szükséges kiegészítők is, mint mikrokapcsoló, szilikontok, elem, kulcsmaró, kulcsmásoló gépek, szerszámok, marószárak, transponder chip, stb.

Kulcsház, autómárka szerint…
A központi zár használata távirányítós kulccsal jóval kényelmesebb, mint mindig a vezető ülés felől nyitni az autót. Ha elromlott vagy sérült a régi, egy új, az autómárkának megfelelő kulcsházzal máris újra kényelmesebb lehet az élet! Termék kínálatunk ebben próbál meg segíteni, biztosítva a leginkább keresett, legnépszerűbb márkákhoz való választékot.

Partneroldalaink
Barion fizetés