Nyomógomb


Keresés pontosítása

Autó távirányító nyomógomb

Rengeteg kényelmi funkciót élvezhetünk a jelenkori autókkal. Ezek között vannak olyan apróságok is, amelyek elsőre fel sem tűnnek, mármint addig nem fogalmazódik meg bennünk, hogy milyen hasznos kis dolog, amíg el nem romlik és nem tudjuk rendeltetésszerűen használni a továbbiakban.

Az autó távirányító nyomógombbal az a helyzet, hogy ha elöregszik, kiesik vagy valamilyen oknál fogva tönkremegy, akkor gyakorlatilag nem tudjuk csak távirányításra működtetni az autó nyitását vagy zárását, hanem minden egyes alkalommal a kulcsot, pontosabban a kulcsszárat kell használnunk. Elég bosszantó dolog, mert pont ez az egy kis alkatrész adja a kényelmét az egésznek: hogy nem kell a kulcsot bedugni az autó ajtózárba, hanem egyszerűen csak megnyomunk egy gombot és mindenki teheti a dolgát. Bár ennél összetettebb a dolog, maga a távirányítók működése (belső alkatrészei, amik lényegében működtetik), mégis ha nincs gomb, nem tudjuk irányítani a dolgokat.

A nyomógombos autókulcs elektronikáján egy apró kis mechanikus kapcsoló van (mikrokapcsoló). Ha lenyomjuk a nyomógombot, azzal aktiváljuk az autókulcs elektronikáját és elvégzi a kívánt műveletet: nyit – zár, kinyitja / becsukja az ajtót, a csomagtartót, valamint a riasztót is vezérli.

Ha ez elromlik, az sok kellemetlenséggel jár, mert igazán csak akkor döbben rá az ember a távirányító nyújtotta kényelemre. Nem kell megvárnunk, amíg valaki kinyitja kulccsal a központi zárat, hanem csak egy gombnyomás és bárki ki tudja nyitni az ajtókat, beleértve a csomagtartó ajtaját.

A javítás nem opció sajnos, hiszen még ha lehetséges is, nem éri meg. Jobb választás az új nyomógomb vásárlása a ház belsejébe. Különböző autó típusokhoz kínálunk megfelelő megoldást:

Audi nyomógomb, Alfa Romeo nyomógomb, BMW nyomógomb, Chrysler nyomógombok, Seat nyomógomb, Daewoo nyomógomb, Fiat nyomógomb, Ford nyomógomb, Peugeot nyomógomb, Hyunday nyomógombok, Toyota nyomógomb, Citroen Renault nyomógomb, Skoda Volkswagen nyomógomb, Suzuki nyomógomb és még sok minden egyéb más.

De melyik lehet a megfelelő gomb?

Hogyan válasszon nyomógombot? Ha szétbontjuk az autókulcsot, távirányítót, bicskakulcsot, akkor felmérhetjük, hogy milyen típusú gomb van a házak belsejében, így a gyári nyomógombot össze lehet hasonlítani az oldalunkon elérhető termékekkel. Akár kétgombos vagy háromgombos változat kell, igyekszünk minden igénynek eleget tenni és folyamatosan bővíteni termékkínálatunkat, hogy mindenki megtalálhassa benne az autója kulcsába megfelelő gombokat. Ha megvan, amit keres, azután nincs más dolga, mint megrendelni a kiválasztott terméket, mi pedig rövid időn belül házhozszállítjuk Önnek!

Partneroldalaink
Barion fizetés