Üdvözöljük webáruházunkban!

Kulcsház? Bicskakulcs? Autókulcs? Mikrokapcsoló? Szilikontok? Elem? Immo chip? Nálunk mindezt megtalálja kedvező áron! Bicskakulcs átalakítót szeretne? Erre is tudunk megoldást!

Amennyiben nem találja kínálatunkban a kulcsot, kérem jelezze felénk emailben és megpróbáljuk beszerezni.
Termékeink logót és/vagy márkajelzést NEM tartalmaznak!
A weboldalon felhasznált logók és márkanevek az illető cégek tulajdona, az oldalon való felhasználásuk csak a beazonosítást szolgálják! A szerzői jog továbbra is a jogtulajdonosokat illeti.
Viszonteladók, partnerek jelentkezését várjuk!

Kulcsház

Termékeink

Új termékek

Renault 3 gombos 433mhz 7961M(HITAG AES)

Renault 3 gombos 433mhz 7961M(HITAG AES)

Cikkszám: REK00018

15 990Ft

Opel kulcsszár HU43

Opel kulcsszár HU43

Cikkszám: KS000058

500Ft

Mitsubishi 2 gombos bicskakulcsátalakító jobbos
Mitsubishi 2 gombos bicskakulcsátalakító balos

Autókulcs

Sokunk számára az autó munkaeszköz, esetleg az egyetlen lehetőség a távolság megtételére. Teljesen tönkreteheti a napunkat, ha az autókulcs probléma miatt nem tudunk elindulni a munkába: vagy azért mert elveszett, vagy elromlott a zár, a kulcs nyomógombja beszorult és sorolhatnánk…

Ezért örök igazság, az autósok körében a szlogen, hogy pótkulcsról gondoskodni kell!

Persze az emberek egy része nem törődik ezzel, amíg nincs gond. Érdemes legalább egy pótkulcsot készíttetni autónkhoz, mert a meglévő kulcsot - jobb esetben -, kb. 20 perc alatt lehet készíteni (természetesen típustól függően több is lehet), míg egy teljesen új kulcs akár aranyárba is kerülhet.

 

Miben tudjuk Önt segíteni?

Web áruházunkban, szinte minden autómárkához tartunk kulcsokat, kiegészítőket, a hozzá szükséges eszközöket, igen kedvező áron: kulcsház, bicskakulcs, autókulcs, mikrokapcsoló, szilikontok, elem, immo chip, stb., és itt sorolhatnánk fel a teljes kínálatunkat.

Autókulcs másolás esetében nem mindegyik gyári funkció másolható, de a kulcsprofil és az immobilizer (nem minden típus!) igen. A távirányítót a legtöbb esetben illeszteni kell az autóhoz.


Hogyan történik a kulcsok másolása?

1995 előtti kulcsok másolása esetén, egy cilinderes kulcsmásoló kellett, ahová elvittük a kulcsunkat és pillanatok alatt megtörtént a kulcsmásolás.

Manapság a kulcsmásolás, egy programozás.

A kulcsokat programozás segítségével másolhatjuk, illeszthetjük. Ez azt jelenti, hogy a meglévő kulcs minden funkciója „átkerül” a pótkulcsra, autókulcsra.

A kulcsok programozásának módszere, a gyártmánytól és az meglévő eszközrendszerünktől függ.

A kulcsokat már sokféle módszer szerint lehet programozni. Ezen belül is, fontos, hogy milyen gyártmányról van szó és milyen eszközzel rendelkezünk a programozáshoz.

 

Autókulcsok a web áruházból

Ha pótkulcsot szeretnénk a meglévő kulcsunk mellé, akkor még a nyerskulcs megrendelése előtt, érdemes azonosítani a transzponder (immo chip) típusát (kulcsprogramozó eszközben biztosabb, mint katalógusból).  Majd megfelelő gépkocsi típus szerinti nyerskulcsot kell kiválasztani a web áruházból, ami vagy beépített, vagy cserélhető transzponderes.

A nyerskulcsot kulcsmásolónál gond nélkül lehet másoltatni. Az immo chip-klónozását, egy kulcsprogramozóval/kulcsklónozó eszközzel tehetjük meg, amennyiben klónozható. Ezek után, más dolgunk sem lesz, minthogy működést kipróbálni, mert ilyenkor az új kulcsnak már működnie kell.

Ha nem klónozható a kulcs, akkor programozni kell az autó indításgátlójához.

Többféle eszköz létezik erre, amelyek web áruházunkban is megtalálhatóak. A diagnosztikai eszközök nagy része is alkalmas az új kulcs programozására. Ehhez feltétlenül szükséges, a biztonsági kód, vagy PIN-kód.

Amennyiben ez nincs meg (használt autó esetében szokott inkább előfordulni), akkor bizonyos típusok esetben a kulcsprogramozó eszközzel lehet ezt kiolvastatni. Ha nem járunk sikerrel, akkor a márkaszervizben segíthetnek. Ott, bizonyos összegért ezt megadják nekünk, persze miután igazoltuk, hogy miénk az autó. Ha így sem volt szerencsénk, akkor van egy másik megoldás, az a problémásabb: a motorvezérlőből, immoboxból kell kiolvastatni a kódot.

 

Távirányító problémák

 Előfordulhat, hogy a távirányító nem működik, és azért nem nyílik az autó zár. Ilyenkor a következő problémákra gondolhatunk: 

  • lemerült a távirányító eleme
  • lemerült az akkumulátor
  • másik távirányítóra van szükség

Amikor nem működik a távirányító, akkor először elemproblémára gondolunk. Ilyenkor kicseréljük az elemet és jobb esetben megoldódik a gondunk (vigyázzunk, hogy az immo chip nehogy kiessen elemcsere közben). Ha ez nem jelentett megoldást, akkor sajnos újra kell kódolni a távirányítót. Ha az autó akkumulátora merült le, akkor bikázás után a gyújtásnál újra kódolható, vagy a megfelelő speciális eszközünkkel megtehetjük ezt, a diagnosztikai csatlakozón keresztül.


Autókulcsok telefonon keresztül

Az okos telefonok világában a fejlődés folyamatos, a technika újításai az életünket teszik egyszerűbbé.

Az autóipar és a telefontársaságok innovatív projektje, a telefonnal nyitható autók.

A jövő, az NFC-s okos telefonok digitális autókulcsként való használatának elterjedése. A fejlesztésben olyan hatalmas autóipari cégek szálltak be, mint az Audi, a BMW, a General Motors, a technológiai oldalról az Apple, az LG, a Panasonic.

Partneroldalaink
Barion fizetés